09:14:58 25.04.2024
Stiri

Dodon, pus la ZID după ce a scos soldații cu ARMAMENT greu în stradă: „Olecuță de probleme cu nasul... Poate vrea să ÎMPUȘTE VIRUSUL între ochi?”

Politică 24.03.2020 17:55 Vizualizări10852 Autor: Ziarul National
Dodon, pus la ZID după ce a scos soldații cu ARMAMENT greu în stradă: „Olecuță de probleme cu nasul... Poate vrea să ÎMPUȘTE VIRUSUL între ochi?”


Președintele Igor Dodon, care zilele trecute ne asigura de faptul că noul coronavirus „poate trece prin noi fără ca să-l simțim”, este aspru criticat pentru ca a scos soldații cu armament greu pe străzile capitalei. Astfel, cel care îndemna politicienii să nu semene panică în societate este acuzat acum că face anume acest lucru.

„Olecuță de probleme cu nasul...”, a glumit primarul de Bălți, Renato Usatîi. „Băieți, ce i-a trecut lui Dodon prin nas sau prin alta parte, de i-a venit ideea să scoată sărmanii soldați moldoveni cu armament greu pe străzile din Chișinău?! Poate vrea să împuște virusul între ochi? Dodon, stai acasă și închide internetul”, l-a îndemnat Usatîi pe fostul său partener de proteste.

Citește și: VIDEO // Pe timp de pandemie ca la RĂZBOI: Blindate și soldați ÎNARMAȚI, pe străzile din Chișinău

„Timp de o lună guvernanții țipă la toți care își fac sincer griji: „NU PANICAȚI SOCIETATEA!”. După asta scot iată așa ceva pe străzi. Care va fi efectul, dacă nu panica în societate? Implicarea armatei e înțeleasă şi necesară. Dar pentru ce cagule? Petru ce mitraliere? Ce urmează? Tancuri poate? Scoateți-le cagulele imediat. Nici măcar de căști nu e nevoie. Dați-le măști de respirație și dați-le mănuși de protecție. Și scoateți imediat mitralierele! Și mai cereți-vă scuze pentru exagerare. Oamenii o să înțeleagă și o să respecte. Sau în continuare veți spune că noi, opoziția, panicăm societatea?”, a comentat deputatul PAS, Dumitru Alaiba.

Citește și: VIDEO // Președintele Dodon ȘOCHEAZĂ: „Acest coronavirus poate să treacă prin noi și nici să nu-l observăm”

Și viceptreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, a constatat că „prostia nu are margini”: „Nu am cuvinte. Prostia nu are margini. La ce ajută mașinile blindate și mitraliere la asigurarea carantinei pensionarilor? Plătim pentru frustrările unui om cu viziuni limitate față de sistemul de guvernare”.

De menționat că președintele Igor Dodon, în calitate de comandat suprem al Forțelor Armate ale R. Moldova, a semnat astăzi un decret privind implicarea efectivului Ministerului Apărării în gestionarea crizei provocate de răspândirea COVID – 19 pe teritoriul R. Moldova.

Șeful statului spune că militarii vor „sprijini suplimentar eforturile Guvernului în combaterea pandemiei”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md