Se va circula fără taxă în troleibuze. Decizia se răsfrânge asupra municipiilor Chișinău și Bălți

troleibuze

Comisia Națională pentru Situații Excepționale s-a întrunit astăzi, 24 martie, într-o ședință. După această ședință, prim-ministrul Ion Chicu a ieșit la o conferință de presă la care au fost anunțate deciziile adoptate. Una dintre cele mai importante decizii luate astăzi este ca troleibuzele din municipiile Chișinău și Bălți să circule fără taxatori.

„În urma analizei propunerilor, s-au luat mai multe decizii. Pentru municipiul Chișinău și Bălți: în următoarele două săptămâni troleibuzele vor funcționa fără prezența taxatorilor. Prin urmare, nu se va percepe o taxă. Se face pentru a limita contactul dintre persoane. În stațiile pentru îmbarcarea pasagerilor vor fi plasați reprezentanți ai ministerului afacerilor interne pentru a urmări respectarea de către pasageri și conducători a cerințelor instituite de comisie, adică de a transporta pasageri exclusiv pe scaun”, spune Ion Chicu.

Amintim că ministra sănătății a declarat că astăzi au fost procesate 104 probe, dintre care 16 au dat rezultate pozitive. În total, în țara noastră sunt 125 de persoane infectate. Trei cazuri sunt de import (Franța, Ucraina și Marea Britanie), ari în 13 cazuri este vorba de transmitere locală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente