/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Măsuri extreme, aprobate de autorități! Troleibuzele din Chișinău și Bălți vor circula fără taxatori în următoarele două săptămâni

24 martie 2020, ora 19:34

Măsuri extreme au fost aprobate astăzi de autorități! Troleibuzele din Chișinău și Bălți vor circula în următoarele două săptămâni fără taxator. Călătoriile vor fi astfel gratuite, într-ucât unitățile de transport public din capitală și nici cele de la Bălți nu au un sistem de taxare electronică funcțional.

„Întreprinderile municipale vor presta aceste servicii fără a percepe bani de la pasageri. Facem acest lucru pentru a limita contactul dintre persoana care ia banii și pasagerul propriu-zis”, a spus premeirul Ion Chicu după ședința Comisiei pentru Situații Excepționale.

Pentru ca în unitățile de transport să nu ruce un număr foarte mari de oameni, în stații vor fi prezenți angajați ai MAI.

„În stații vor fi antrenați reprezentanți ai MAI, pentru a asigura respectarea cerințelor instituite de comisie, adică de a transporta pasagri exclusiv pe scaune”, a mai spus Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram