‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleEcoLocal lansează serviciul-fulger de ajutor micilor fermieri. Susține și tu producătorul autohton!

EcoLocal lansează serviciul-fulger de ajutor micilor fermieri. Susține și tu producătorul autohton!

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Asociația Consumatorilor și Producătorilor Ecologici și Artizanali din Moldova „EcoLocal” a lansat pe data de 23 martie un serviciu-fulger de ajutorare a micilor producători alimentari artizanali, care din cauza crizei COVID-19, la moment, și-au pierdut sursele de venit.

Serviciul se numește EcoLocal Farmers Market LA CUTIE și constă în livrarea unei cutii – standard de produse alimentare oferite de comercianții de la piața EcoLocal, care în această perioadă este închisă.

Comenzile de cutii se plasează on-line pe magazinul digital la www.ecolocal.md, achitarea se efectuează prin card bancar, iar livrările au loc în ziua de vineri, în raza orașului Chișinău, Codru și Durlești.

Toate detaliile referitor la conținutul cutiilor oferite, preț, cantități și furnizori sunt indicate pe pagina magazinului. Acestea vor fi modificate săptămânal pentru a cuprinde cât mai mulți producători mici de la piața EcoLocal.

Serviciul EcoLocal Farmers Market LA CUTIE este planificat pentru o perioadă de 3 luni în scopul susținerii micro-întreprinderilor gastronomice și este susținut financiar de către Agenția Elvețiană de Cooperare.

În viitor, dacă se va menține cererea de livrări și viabilitatea serviciului, Asociația EcoLocal va examina posibilitățile de continuare și modificare a ofertelor.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›