‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
16.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriEste sau nu interzisă deplasarea apicultorilor la stupină?

Este sau nu interzisă deplasarea apicultorilor la stupină?

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

După schimbările și restricțiile adoptate în urma răspândirii pandemiei COVID-19, mai mulți apicultori își pun întrebarea cum se vor deplasa la stupină și dacă este sau nu interzis acest gen de activitate.

Potrivit lui Ion Maxim, președintele Asociației Naționale a Apicultorilor din Moldova (ANARM), apicultorii se pot deplasa la stupină fără a avea nevoie de permis special.

„De permis special de deplasare au nevoie doar persoanele care se află în carantină sau sunt din localitatea care se află în carantină. Astfel, lucrările necesare pentru întreținerea familiilor de albine pot fi efectuate fără probleme, iar deplasările la și de la stupină nu sunt interzise”, a menționat Ion Maxim.

Amintim că, indiferent de activitatea pe care o desfășurați, pentru a evita răspândirea coronavirusului, în spațiul public este recomandat să utilizați o mască de protecție, mănuși și să respectați distanța de minim 1 m față de celelalte persoane. Totodată, utilizați produsele de dezinfecție și spălați-vă pe mâini cât mai des.

FOTO: Vasile Cucu; imagine simbol.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

4 Comentarii

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›