Lorenzo Sanz, fost preşedinte al lui Real Madrid, a murit după ce a fost infectat cu coronavirus

Lorenzo Sanz, fost preşedinte al lui Real Madrid, a murit sâmbătă, după ce a fost infectat cu coronavirus, scrie BBC, cu referie la fiul său, Lorenzo Sanz Duran.

Foto: @Gladislagiwoy/Twitter

„Astăzi este cea mai tristă zi din viața mea, ne-a lăsat cel mai bun tată și cel mai bun bunic, o persoană unică, care a reușit, de unul singur, să realizeze tot ce și-a propus să facă, dar cea mai mare realizare a lui a fost familia lui, tatăl te iubesc. Și știu că vei continua să aii grijă de noi”, a scris fiul lui Sanz pe Twitter.

Fiul său a mai scris că fostul președinte al faimoasei echipe de fotbal spaniole „nu a meritat un sfârșit într-o asemenea manieră. Unul dintre cei mai buni, cei mai curajoși și muncitori oameni pe care i-am văzut în viața mea. Familia lui și Real Madrid au fost pasiunea lui.", a scris acesta.

Lorenzo Sanz avea 76 de ani.

Potrivit BBC, Sanz a fost internat la un spital din Madrid, la începutul acestei săptămâni, unde a fost diagnosticat cu COVID-19. Starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele zile. El suferea de mai multe afecţiuni respiratorii, dar şi de diabet.

Spania a depăşit astăzi, 23 martie 2020, pragul de 2.000 de decese cauzate de coronavirus, după ce alţi 462 de bolnavi de Covid-19, au decedat în ultimele 24 de ore. Astfel, numărul total al morţilor a ajuns la 2.182.


Pub