06:59:33 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Patru de „DA” pentru o tânără din Fălești la „Românii au Talent”​. Cu ce a IMPRESIONAT juruiul: „Eu îți voi rămâne recunoscător pentru totdeauna pentru că tocmai ai dărâmat un zid”

Monden 23.03.2020 08:06 Vizualizări2496 Autor: Ziarul National
VIDEO // Patru de „DA” pentru o tânără din Fălești la „Românii au Talent”​. Cu ce a IMPRESIONAT juruiul: „Eu îți voi rămâne recunoscător pentru totdeauna pentru că tocmai ai dărâmat un zid”


Laura Muruzuc, o tânără poetă originară din satul Răuțel, raionul Fălești, a încântat jurații de la show-ul „Românii au Talent”, prin poezie, obținând asfel patru de „DA”. Fiind pasionată de poezie, tânăra a cucerit inimile publicului și ale juriului datorită trăirilor, care le-a redat prin intermediul versurilor sale, despre condiția umană.

Tânăra a fost apreciată de jurați: „Eu îți voi rămâne recunoscător pentru totdeauna pentru că tocmai ai dărâmat un zid”, a spus Mihai Petre.

„Scrii cu atâta curaj o poezie în întreaga ei definiție, numai din sătulețul ăla al tău mai poate să fie conservată sinceritatea, fragilitatea și puritatea cu care ne-ai spus ce aveai de spus”, a fost replica lui Florin Călinescu.

„Simt că orice aș spune e prea puțin – poezie. Asta a fost”, a adăugat Andi Moisescu.

Laura Muruzuc are 24 ani și este studentă la un program de master de dublă diplomă între Universitatea din București, România și Université Lumière Lyon 2, Franța, în domeniul comunicării.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md