/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

14 cazuri noi de COVID-19, în Moldova

missing
22 martie 2020, ora 17:34

14 cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate azi în Moldova. În total, până la această oră în țara noastră au fost testați pozitiv 94 de pacienți.

Dintre cele 14 cazuri de COVID-19 confirmate azi sunt patru cazuri de import – o persoană din Italia, două din Ucraina și unul din România – și zece de transmitere locală.

Potrivit secretarului de stat al Ministerului Sănătății Constantim Rîmiș, azi au fost investigate 124 de probe, dintre care 14 sunt pozitive.

În total, de la începutul lunii martie au fost investigate 792 de pacienți suspecți la coronavirus.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, în prezent 102 persoane sunt suspectate că ar fi contractat virusul. În același timp, 23 938 de persoane se află sub monitorizarea medicilor de familie la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram