/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Momente emoționante în Chișinău! Oamenii au ieșit la balcoane și au aplaudat medicii care luptă cu coronavirusul

missing
22 martie 2020, ora 18:50

Momente emoționante au fost azi în mai multe curți din capitală. Oamenii au ieșit concomitent la balcoane și au aplaudat medicii care luptă în aceste clipe cu coronavirusul. 

„Le mulțumim din suflet și ne închinăm în fața tuturor medicilor, care muncesc pentru ca noi să trăim”, a comentat o locuitoare a capitalei.

Între timp, în fața Spitalului de Boli Contagiose „Toma Ciorbă” mai mulți polițiști au pornit girofarurule mașinilor, s-au aliniat în fața instituției și au aplaudat.

Inițiativa „Aplaudăm eroii” a fost pornită la noi de către colegii noștri de la Agora.md. Inițiative similare au existat și în alte țări, precum Italia sau Spania, state în care la ora actuală situația privind infecțiile cu coronavirus este cea mai gravă din Europa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram