/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ La 25 dintre studenții de la UTM care se află în carantină testele la COVID-19 sunt negative

missing
22 martie 2020, ora 19:24

La 25 dintre studenții din Căminul nr. 1 al Universității Tehnice din Moldova (UTM) aflat în carantină testele la coronavirus sunt negative, spune secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Constantin Rîmiș. 

Unul dintre teste este totuși în lucru, deocamdată.

103 studenți au fost puși în carantină după ce au intrat în contact cu o studentă din Hîncești, care s-a întors în capitală din una dintre localitățile aflate în carantină din raionul Hîncești.

În Republica Moldova sunt confirmate 94 de cazuri COVID-19, peste o sută de cazuri suspecte și peste 23 de mii de persoane, monitorizate la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram