/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

SUA raportează peste 13 mii de cazuri noi de coronavirus într-o singură zi. În Italia azi au fost confirmate peste cinci mii de cazuri

22 martie 2020, ora 20:37

Statele unite ale Americii (SUA) au raportat azi peste 13 mii de cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19, numărul total al infectaților fiind de peste 38 de mii.

Și în Italia azi au fost raportate peste cinci mii de cazuri noi. Aici și numărul deceselor este alarmat – peste șase sute într-o singură zi. Astfel, numărul total al deceselor din această țară ajunge la 5400.

În Spania azi au fost confirmate peste trei mii de cazuri noi și 375 de decese, iar în Germania, peste două mii de cazuri noi și nouă decese.

În Iran, o altă țară care se confruntă cu cea mai grea situație privind infecțiile de coronavirus, azi au fost conformate peste o mie de cazuri, iar numărul morților este de 129. În total, în această țară au murit deja peste 1600 de persoane infectate cu COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram