joi, 18 aprilie, 2024
8.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeÎngrășăminte foliare premium - Green Has Italia, disponibile în Moldova

Îngrășăminte foliare premium – Green Has Italia, disponibile în Moldova

Recomandate

Datorită capacității plantelor de a absorbi substanțele nutritive prin intermediul organelor aeriene, îngrășămintele aplicate foliar, pătrunzând prin stomate sau, în cazuri speciale, prin cuticulă, asigură cantitățile necesare de elemente chimice și nutrienți pentru dezvoltarea optimă a plantelor.

Datorită eficienței sporite în acoperirea carențelor și asigurarea producțiilor înalte, îngrășămintele foliare au devenit populare în rândul fermierilor. Astfel, în ultimii ani, în România pentru circa 20% din suprafețele cultivate cu grâu, 5% – 10% din suprafețele cultivate cu porumb, 10% – 15% din floarea soarelui și rapiță și pentru 20 – 30% din plantațiile pomicole și viticole sunt aplicate îngrășăminte foliare.

Un rol important în ceea ce privește eficiența îngrășământului foliar aplicat îl are calitatea acestuia. Green Has Italia produce o gamă completă de îngrășăminte premium.

Succesul produselor Green Has are la bază calitatea materiilor prime folosite în formularea îngrășămintelor foliare precum și cercetarea continuă în vederea identificării unor noi specialități nutritive pentru creșterea producțiilor din punct de vedere calitativ și cantitativ.

Compania Sanctum, distribuitor exclusiv al Green Has Italia în Republica Moldova, pune la dispoziția fermierilor îngrășăminte minerale lichide, fertilizanți hidrosolubili, fertilizanți organici precum și macroelemente secundare și microelemente de calitate premium.

Pentru a analiza gama fertilizanților foliari disponibili accesați acest link.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale