10:19:17 29.03.2024
Stiri

Virusul a trecut neobservat prin capul lui Dodon, dar coroana s-a agățat de creier și a rămas înăuntru

Politică 22.03.2020 10:05 Vizualizări3815 Autor: Ziarul National
Virusul a trecut neobservat prin capul lui Dodon, dar coroana s-a agățat de creier și a rămas înăuntru


Trustia, elegii politikoase

SIS-ul a blocat site-ul președinției statale, după ce un consilier prezidențial folosit sub acoperire a răspândit știrea falsă că cei treizeci și cinci de mii de sirieni pe care Maia Sandu îi va aduce în poșetă din Europa, dacă îl va învinge pe Dodon în alegerile din toamnă, sunt contaminați de coronavirus (virus cu coroană) și vor fi transportați direct în sicrie, iar preoții pravoslavnici vor fi obligați să-i înmormânteze conform ritualurilor musulmane în condițiile în care cimitirile autohtone sunt suprapopulate.


Dar culmea diversiunii sorosiste e că membrele și simpatizantele PSRM vor fi obligate să-i ospăteze pe noii veniți cu colivă și să-i bocească pe cei coronavirusați. „Bravo, SIS! – am strigat eu. -Mai bine mai târziu dacât niciodată!”. Ca să aflu de la Georgeta că și această știre e falsă. SIS a blocat într-adevăr niște siteuri, dar nu pe cele editate de vardaneni, căci nu-i prost să-și blocheze propriii agenți și să-și taie creanga finanțării de sub picioare.


Dimpotrivă, sisiștii sub acoperire au stabilit că Maia Sandu a scris o scrisoare la Bruxelles cerând să se pună embargo politic asupra importului de murături și ridichi moldovenești de primăvară, pentru a periclita PIB-ul național și a obține avantaje electorale în fața lui Dodon.


Acum stau și mă gândesc dacă nu cumva virusul cu coroană a trecut prin capul lui Dodon și el nu l-a observat? Virusul a trecut, dar coroana lui s-a agățat de un neuron hiperactiv, mai curios, și a rămas înăuntru să-l zgârâie pe Dodon la creier, provocându-i logoree, adică diaree verbală. Iar diareea, conform OMS, e una din simptomele coronavirusului. Zgârâiat la creier, Dodon își imaginează că este medic și că „colegii” de la Ministerul Sănătății o să se supere pe dânsul dacă o să ne spună că virusul trece ca „o gripă simplă” - „Ai avut oleacă probleme cu nasul, olecuță ți-a trecut răceala prin tine și tu ai trecut coronavirusul, nici nu ai știut de lucrul acesta”, îndrugă Dodon și conchide că nu trebuie „să mergem masiv” să ne testăm, ca să nu creăm „impedimente suplimentare la medici”, căci „ei și așa, săracii, au atâta de muncă, dă Doamne lor sănătate să trecem peste”.

Și cu ce-s ocupați medicii așa de tare dacă vi(n)rușii trec ca o gripă simplă? Și de ce s-a mai declarat starea de urgență, dacă coronavi(n)rușii nu sunt periculoși? Tocmai 60 de zile!

Vestea bună e că Dodon nu are de gând să stea acasă, că rămâne în continuare pe „prima linie” a luptei cu coronavinrușii. Cu ce îi poate ajuta el pe cei contaminați? Ar fi trebuit să o întrebăm pe femeia din Bălceana, înainte ca ea să se precipite să plece pe lumea cealaltă. Măcar să fi așteptat să-l voteze pe Dodon la alegerile prezidențiale… Să sperăm că CEC-ul le va permite cetățenilor să-l voteze pe Dodon în orice stare, vii sau morți.

Al vostru vuvuitor, galbanifer, Ion Buraga

Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md