/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

14 cazuri noi de COVID - 19, înregistrate în țară. Două dintre acestea, confirmate în stânga Nistrului

missing
21 martie 2020, ora 17:23

14 cazuri noi de infectare cu COVID – 19 au fost înregistrate astăzi în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de către ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința de astăzi a Centrului Unic de Comandă.

Ministra Sănătății a declarat că 11 cazuri sunt cu transmitere locală și trei de import, din Ucraina și din Franța. Astfel, în total, în țară sunt 80 de cazuri de COVID-19 confirmate.

„Cu regret, avem primele două cazuri care sunt înregistrate în regiunea transnistreană. Mai sunt confirmate alte două cazuri la persoanele care au mers în excursie în Ucraina.

Sunt două persoane care au participat la înmormântarea din satul Bălceana, Hâncești, unde a fost prezentă o persoană revenită din Marea Britanie”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

De asemenea, ministra a precizat că printre cei contaminați cu noul tip de coronavirus se numără și doi adolescenți.

Cât ține de situația de la căminele UTM, la cei 20 de studenți, care au fost internați ieri în spital, testele sunt negative. Tinerii urmează să plece la domiciliu. Celelalte persoane din cămin sunt în izolare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram