/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

UPDATE: Două persoane din satul Varnița - infectate cu noul tip de coronavirus, după ce au revenit de la Poceaev

missing
21 martie 2020, ora 18:55

UPDATE ORA 18:55 Două persoane din satul Varnița, raionul Anenii Noi, au fost testate pozitiv cu COVID-19. La moment acestea sunt internate în Spitalul „Toma Ciorba”. Starea pacientelor este medie-stabilă.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății. Crisitna Stratulat a spus că cele două femei au fost în excursie la Mănăstirea Poceaev din Ucraina. De cealaltă parte, localnicii infirmă că satul a fost plasat în carantină.

ORA 18:24 Satul Varnița din raionul Anenii Noi a fost plasat în carantină, după ce în localitate au fost identificate două cazuri suspecte de infectare cu COVID-19, scrie novostipmr.com.

Primarul a declarat pentru tv8.md că este vorba despre două femei care au fost în excursie la Mănăstirea Poceaev din Ucraina.

Unii săteni au spus pentru tv8.md că la excursie în Ucraina ar fi plecat trei persoane din localitate. Este vorba de cele două femei menționate mai sus și o altă persoană, care la moment nu poate fi identificată de Poliție.

Ministerul Sănătății a anunțat la conferința de presă organizată după Centrul Unic de Control că astăzi două persoane care au fost în Ucraina au fost testate pozitiv la coronavirus. Deocamdată nu se cunoaște dacă este vorba de cele două femei din satul Varnița.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram