/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Descoperire macabră la Ialoveni! Un bărbat din Chișinău a fost găsit carbonizat într-un automobil

missing
21 martie 2020, ora 20:46

Un bărbat, de 72 de ani, din orașul Chișinău a fost găsit carbonizat într-un automobil de marca „ZAZ”. Mașina era parcată la marginea unui drum, în apropiere de orașul Ialoveni. Deocamdată nu se cunoaște cauza morții.  

Poliția a fost alertată azi-dimineață de un locuitor al orașului Ialoveni, care le-a spus oamenilor legii despre descoperirea macabră.

Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că cadavrul se afla pe bancheta din față a automobilului. La fața locului au fost depistate rămășițe de obiect explozibil.

Oamenii legii spun că bărbatul fusese anunțat ca dispărut de către familia sa, la 19 martie 2020, în Inspectoratul de Poliție Botanica.

Potrivit polițiștilor, rudele au spus că în momentul în care a plecat de acasă, bărbatul ar fi lăsat un bilețel de adio prin care și-a motivat gestul la care a recurs.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal. Urmează a fi efectuată expertiza medico-legală care va stabili cu certitudine cauza morții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram