Ministerul Sănătății: „Mai avem o pacientă tratată de COVID-19 în Republica Moldova”

coronavirus

Ministerul Sănătății informează despre a doua pacientă tratată de COVID-19 în Republica Moldova. Informația a fost făcută publică în cadrul declarațiilor de după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19.

Este vorba despre prima pacientă care a fost diagnosticată cu coronavirus în Moldova. Ministra sănătății a menționat că s-au efectuat două teste și ambele au fost negative, prin urmare, pacienta a fost transferată în altă secție, deoarece suferă de mai multe boli.

Astăzi, în urma aceleiași ședințe, în urma procesării a 111 probe, au fost depistate în 14 cazuri de COVID-19 în Moldova.

A fost lansată o platformă care îți arată în timp real evoluția numărului de cazuri în Moldova. Platforma mai conține și o hartă interactivă care arată vizual repartizarea cazurilor pe regiuni. Mai multe detalii despre platformă vezi AICI.

Reamintim că parlamentul a aprobat marți, 17 martie, Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind declararea stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova în perioada 17 martie-15 mai 2020.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente