/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Detalii despre excursia din Ucraina, unde s-au infectat cu COVID-19 mai multe persoane. În microbuz au fost oameni din 3 raioane

missing
20 martie 2020, ora 19:31

Au apărut detalii noi după informațiile prezentate în această seară succint de autorități despre 4 persoane care au fost testate pozitiv la coronavirus, care ar fi luat infecția din Ucraina, unde au fost în pelerinaj la Mănăstirea Poceaev. 

O jurnalistă din Căușeni a discutat cu şeful Centrului de Sănătate Publică Căuşeni, Andrei Kazacioc, care a precizat că o femeie infectată este originară din localitatea Tănătari. Ea a fost în pelerinaj în Ucraina pe 9 martie, iar când a revenit acasă și-a infectat și fiul de coronavirus. Ambii sunt internați acum în spital la Chișinău.

În total, în acea excursie în Ucraina au fost șase persoane din raionul Căușeni. Pe lângă cele două persoane testate deja astăzi pozitiv, alte două au simptome de boală și urmau a fi transportate la Chișinău pentru testare la COVID-19.

Jurnalista Renata Lupacescu a reușit să afle că în microbuzul care a fost în pelerinaj în Ucraina au fost 20 de persoane din trei raioane: Anenii Noi, Căuşeni şi Ştefan Vodă. Toate sunt monitorizate acum strict la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram