(video) Ultimele informații despre starea pacienților cu Covid-19, prezentate de Viorica Dumbrăveanu

Dintre cele 48 de persoane infectate cu noul coronavirus, 7 persoane se află în stare gravă stabilă, a declarat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing de presă, în cadrul căruia a prezentat informațiile actualizate privind controlul infecției cu Covid-19.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit ultimelor informații oficiale, 46 dintre cei 49 de pacienți testați pozitiv până astăzi la infecția cu coronavirus de tip nou, sunt spitalizați, după ce o persoană a decedat, iar altele două au fost externate.

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”, 7 pacienți se află în stare gravă stabilă, 4 în stare satisfăcătoare, 32 de pacienți au evoluție stare medie.

Cei doi minori internați la Spitalul pentru copii din capitală au evoluție stare medie.

Persoana internată la Spitalul Clinic Republican, se află în stare satisfăcătoare.

Toate cele 10 persoane internate la Spitalul Ministerului Sănătății și ulterior transferate la SCBI „Toma Ciorbă”, sunt în stare de gravitate stabilă, unii au evoluție stare medie.

Numărul persoanelor testate pozitiv la coronavirus a crescut rapid în Republica Moldova. Numai ieri, 19 martie, au fost confirmate 13 cazuri, actualmente fiind înregistrate 49 de cazuri cu Covid-19, dintre care o persoană a fost vindecată, iar o altă persoană a decedat.

Din totalul de cazuri confirmate, 28 de sunt de import din Italia, Marea Britanie, Franța, Cehia, Elveția, Ucraina. 21 de cazuri de import local: Chișinău, Soroca, Hîncești.”


Pub