Crimă la Ocnița: Un tânăr, de doar 19 ani, și-a înjunghiat consăteanul, iar ulterior a alertat poliția

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, originar din raionul Ocnița și-a înjunghiat consăteanul. Crima a avut loc, în dimineața zilei de astăzi.

Foto: UNIMEDIA

Poliția a fost alertată, dimineața în jurul în jurul orelor 03:52, de către făptaș. Acesta a mărturisit că în urma unui conflict și-a omorât consăteanul, într-o localitate din raionul Ocnița. Informația a fost înregistrată în Registrul de evidență a altor informații cu privire la infracțiuni și incidente.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, procurorul de serviciu și medicul legist. În urma cercetării s-a stabili că, tânărul era în stare de ebrietate atunci când s-a întâlnit cu victima. Acesta și-ar fi adus aminte despre un conflict anterior, iar ulterior s-a iscat o bătaie. Făptașul având un cuțit la el, i-a aplicat mai multe lovituri în diferite regiuni ale corpului.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a decedat pe loc. Specialiștii de la Centrul de Medicină Legală urmează să efectueze expertiza medico-legală pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Poliția a inițiat o cauză penală și urmează să stabilească toate circumstanțele.


Pub