(video) Precizare importantă: Persoanele care nu dețin polițe medicale vor beneficia de tratament în cazul unei infectări cu Covid-19

Persoanele care nu sunt asigurate medical vor beneficia de tratament în cazul unei infectări cu Covid-19, a anunțat premierul Ion Chicu, după ședința Comisiei Situații Excepționale.

Foto: descopera.ro

„Mai multe decizii luate pentru activitățile CNAM-ului și finanțării din resurele bugetare a procurării de medicamente, dispozitive medicale, și tot ce trebuie pentru activitatea normală dar și pentru deservirea cetățenilor care se adreseză în punctele medicale și manifestă simptome de coronavirus. Sunt multe persoane care nu sunt asigurate, nu au polițe, prin decizia de astăzi, toti vor beneficia de tratament.

Numărul persoanelor testate pozitiv la coronavirus a crescut rapid în Republica Moldova. Numai ieri, 19 martie, au fost confirmate 13 cazuri, actualmente fiind înregistrate 49 de cazuri cu Covid-19, dintre care o persoană a fost vindecată, iar o altă persoană a decedat.

Din totalul de cazuri confirmate, 28 de sunt de import din Italia, Marea Britanie, Franța, Cehia, Elveția, Ucraina. 21 de cazuri de import local: Chișinău, Soroca, Hîncești.


Pub