Coronavirus: Spania depășește 1000 de decese și înregistrează peste 20 de mii de cazuri de contagiere cu Covid-19

Spania a înregistrat 1 041 de decese din cauza coronavirusului şi 20 412 de cazuri confirmate de contagiere, potrivit ultimelor date difuzate de Worldmeters. De asemenea, Spania a înregistrat 210 noi cazuri de decese și 2 335 de cazuri noi de contaminare cu Covid-19, în 24 de ore.

Foto: https://www.edarabia.com/

Chiar şi aşa, această creştere mai mică de cazuri confirmate trebuie abordată „cu mare grijă”, a avertizat în conferinţa de presă zilnică directorul Centrului de Alerte şi Urgenţe Sanitare, Fernando Simon.

Cazuri / Sursa:https://www.worldometers.info/

Amintim că până astăzi inclusiv, pe teritoriul României au fost confirmate 308 cazuri de infectare cu virusul Covid-19. Dintre cele 308 persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate și externate (22 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași). Totodată, crește numărul persoanelor aflate la terapie intensivă, precum și al celor aflate în izolare.

În Republica Moldova, până astă zi au fost confirmate 66 de cazuri de contagiere cu noul Covid-19, dintre care o persoană a fost vindecată, iar o persoană a decedat.


Pub