Sturza, despre Dodon: “Băgați omul în carantină. Vorbește prostii”

by D M
Distribuiti mai departe...

“Repet, sincer și insistent – băgați omul în carantină. Vorbește prostii. Deja substituie medicii. O face pe Lukașenko?!

Coronavirusul este extrem de periculos!”, a spus fostul premier, Ion Sturza, în reacție la afirmația șefului statului, potrivit căruia infecția cu coronavirusul de tip nou poate trece prin noi și nici să nu ne dăm seama.

 

„Colegii de la Ministerul Sănătății o să se supere pe mine. Acest coronavirus poate trece prin noi și noi nici să nu observăm. Sunt studii deja făcute. E așa cum trece o gripă. Ai avut oleacă de probleme cu nasul, cu capul și ți-o trecut răceala prin tine și tu ai avut coronavirus”, a spus președintele într-o intervenție live pe Facebook în care a îndemnat cetățenii să facă testul pentru depistarea bolii doar dacă au simptome specifice COVID-19. 

 

Ieri, primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, spunea la emisiunea “Politica Nataliei Morari” că Moldova mai are pentru doar patru zile teste rapide de depistarea COVID-19. Ulterior, șeful ANSP, Nicolae Furtună a recunoscut că stocul e pe sfârșite și că în prezent se duc tratative cu o companie pentru a fi livrate altele.

“Mizăm mult pe cumsecădenia acestor oameni și speram că în curând testele vor fi livrate”, a spus Furtună la TV8.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.