Rețeaua de magazine „Family Market”, rețeaua de restaurante „SALAT”și fabrica de mezeluri „Mezellini” donează 150 000 de lei Spitalului de Boli infecțioase „Toma Ciorbă”

Compania nu a putut rămâne indiferentă și a decis să doneze o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în contextul epidemiei de Coronavirus COVID-19.

Foto: Family Market, Salat, Mezellini

Gheorghiță Ana-Lucia, Directorul companiei, îi îndeamnă pe toți să contribuie în măsura posibilităților și să se mobilizeze pentru a ajuta cât mai multe persoane.

„În momente dificile trebuie să punem umărul și să ne implicăm pentru a depăși cât mai rapid situația dată. În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe ca să trateze și să salveze fiecare viață, expunându-se personal pentru binele general. Apelăm la toți, ca în aceste momente critice, să dea dovadă de responsabilitate și solidaritate”, a menționat ea.

Compania, la fel, va distribui gratis spitalului apă potabilă și mărfuri de igienă personală. Paralel, vor fi identificate persoane imobilizate, pentru a le oferi gratis produse alimentare.


// console.log('no ads situation')