Sfaturi utile! Cum să dezinfectăm corect mașina pe timp de COVID-19

Întreaga lume este afectată de noua pandemie globală de COVID-19. Cel mai simplu sfat pentru cum să stai în siguranță este să stai acasă. Dar ce se întâmplă dacă trebuie neapărat să mergi undeva cu mașina? Cum să ucizi coronavirusul din maşina personală fără a deteriora suprafeţele? Iată câteva sfaturi utile.

Foto: consumerreports.org

Poate cea mai principală regulă în cazul acestei pandemii este, după cum recomandă şi autorităţile de la Chişinău, de a minimiza contactul cu alte persoane. Dar dacă trebuie făcută o călătorie, protejați-vă.

"În mod ideal ar trebui să nu mergeți nicăieri. Dacă trebuie să mergeți undeva, mergeți singuri – nu împărțiți mașina cu nimeni. Dacă trebuie să mergeți cu cineva, asigurați-vă că persoana respectivă nu prezintă simptome acute de vreo boală respiratorie. Folosiți un respirator sau cel puțin o mască de protecţie. Asigurați-vă că aveți detaliile de contact ale tuturor celorlalți pasageri, astfel încât să îi puteți urmări dacă aflați că sunteți infectat”, recomandă Jana Parmova, medicul șef Skoda. Citește articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub