#StaiAcasă, dar ai nevoie de bani? 3 pași ca să obții un credit 100% online

A fost instituită starea de urgență și autoritățile recomandă să stăm acasă. Dar cum procedăm dacă avem nevoie de o sumă de bani? O opțiune alternativă e să apelăm la creditarea online. Fagura.com îți aprobă creditul 100% online și îți transferă banii pe contul tău bancar. Vezi mai jos răspunsul la cele mai importante întrebări despre cum poți obține un împrumut online.

Foto: depositphotos.com

Cât durează depunerea unei cereri de credit?

În cca 10 secunde depui o cerere de credit. Ne spui de câți bani ai nevoie, care este scopul și pentru cât timp. Și asta e tot! Pentru a depune prima cerere, ai nevoie să îți creezi un cont de utilizator pe Fagura.com și să îți verifici identitatea. Această procedură durează aproximativ 10 – 15 minute și se face o singură dată. Îți recomandăm să faci această verificare de la un laptop, deoarece procesul va fi de două ori mai rapid. După ce cunoaștem cine ești, vei depune cererile de credit în câteva click-uri.

De ce ai nevoie să poți depune o cerere de credit la Fagura.com?

E important să ai venituri oficiale. Nu îți vom cere certificate de salariu sau alte confirmări, deoarece avem o modalitate automatizată care îți verifică veniturile. Înainte de a completa cererea de credit, e bine să ai la îndemână:

  1. buletinul de identitate;
  2. o factură ca să confirmi adresa ta;
  3. cont bancar (în format IBAN).

Dobândă de câteva sute de procente anual?

Categoric, NU! Dobânzile pe Fagura.com încep de la 12.9% anual până la maximum 39%. Pentru comparație, împrumuturile bancare pentru consum sunt cu o dobândă anuală efectivă de cca 20%, iar la microfinanțare pot ajunge până la câteva sute sau mii de procente anual. Deci, pe Fagura găsești credite la dobânzi comparabile cu cele bancare și mai mici decât la microfinanțare. Aici împrumuturile sunt finanțate de alte persoane ca tine, care sunt investitori în platformă. Dobânda care o achiți tu ajunge la aceștia, iar Fagura își reține un mic comision de intermediere. De la oameni pentru oameni!

Suma maximă a unui împrumut este de 1000 EUR pentru perioade de 6, 12 sau 18 luni. Când ai nevoie de bani, te așteptăm pe Fagura.com. E online. E simplu!

Ce este Fagura.com?

Fagura este un proiect fintech, care funcționează ca “un Uber” ce interconectează oamenii care caută împrumuturi simple cu oamenii interesați de investiții inteligente. Fagura a primit premiul VIP Magazin pentru “FinTech-ul anului 2019” și s-a clasat în top 3 cele mai bune proiecte fintech românești în cadrul Future Banking din România.


// console.log('no ads situation')