18:52:41 19.04.2024
Stiri

SUA își EVACUEAZĂ voluntarii Corpului Păcii din R. Moldova

Social 19.03.2020 10:39 Vizualizări1067 Autor: Ziarul National
SUA își EVACUEAZĂ voluntarii Corpului Păcii din R. Moldova


Autoritățile americane au decis să-și evazueze cele câteva zeci de voluntari ai Corpului Păcii din R. Moldova, în legătură cu extinderea pandemiei de COVID-19.

Comisia pentru Situații Excepționale a R. Moldova anunță că a autorizat accesul temporar, pentru ziua de astăzi, 19 martie, al echipajului aeronavei destinate evacuării voluntarilor Corpului Păcii din republica noastră.

De asemenea, aceeași comisie a autorizat tranzitarea teritoriului Republicii Moldova, direct, fără oprire, prin punctele de trecere a frontierei de stat Giurgiulești - Galați și Giurgiulești – Reni a cetățenilor străini care se întorc în țara de origine sau de reședință, a membrilor misiunilor diplomatice și ai oficiilor consulare, ai organizațiilor/misiunilor internaționale, acreditate în țara de destinație, precum și membrilor de familie ai acestora.

CITIȚI și DOC // Prima DISPOZIȚIE aprobată de Comisia pentru Situații EXCEPȚIONALE a R. Moldova, după instituirea STĂRII DE URGENȚĂ. Cât va mai fi SUSPENDAT procesul educațional

Tranzitarea va fi autorizată de angajații Poliției de Frontieră doar după obținerea confirmării din partea autorității locale de frontieră a statului vecin privind acceptarea persoanelor nominalizate pe teritoriul statului său.

Poliția de Frontieră va asigura însoțirea mijloacelor de transport ale persoanelor în tranzit de la punctul de intrare până la punctul de ieșire.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md