02:56:45 19.04.2024
Stiri

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind plecarea celor șapte deputați din PD. Aceștia NU ar fi, de fapt, oamenii lui Plahotniuc. „Plecarea lui Candu a fost o MANIPULARE, adevărații plahotniuci au rămas în PD”

Politică 19.03.2020 13:00 Vizualizări11543 Autor: Ziarul National
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind plecarea celor șapte deputați din PD. Aceștia NU ar fi, de fapt, oamenii lui Plahotniuc. „Plecarea lui Candu a fost o MANIPULARE, adevărații plahotniuci au rămas în PD”


Președintele Mișcării Populare „Antimafie”, Sergiu Mocanu, este convins că plecarea grupului Candu din PD ar fi „o manipulare”, pentru că „adevărații plahotniuci au rămas în PD” și s-au aliat cu PSRM și Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // PSRM - PD s-au ÎNȚELES: Au semnat ACORDUL de constituire a noii coaliții de guvernare. MINIȘTRII propuși de PD

„Nu cei care au plecat din PD la ora actuală reprezintă puterea mafiotă a lui Plahotniuc. Candu și cei care au plecat cu el erau băieți de mingi ai lui Plahotniuc. Sunt doar oamenii care îi enervau pe toți ceilalți. În PD sunt alți oameni ca și Plahotniuc. Nu au puterea și capacitățile lui Plahotniuc, dar sunt la fel.

Citește și: Un vicepreședinte al PD recunoaște: Democrații și socialiștii s-au ÎNȚELES și în privința alegerilor PREZIDENȚIALE. „Este logic ca partidele care fac parte din coaliție să se SUSȚINĂ reciproc. Scopul e câștigarea scrutinului”

Eu vă mai spun că Dodon, la ora actuală, nu mai poate fi conectat la interesele rusești, deoarece Rusia are probleme mari cu prețul la petrol, care a ajuns la 25 de dolari pentru baril. Pentru ruși, prețul de 25 de dolari acoperă prețul de extragere și nu va mai avea sens să se ocupe de extracția petrolului. Astfel, Dodon a făcut un pas către mafioții locali, s-a unit cu Andronachi și Nichiforciuc de la PD, care sunt cioburile lui Plahotniuc”, a spus Mocanu, în cadrul emisiunii sale de pe Youtube.

CITIȚI și DOC // Ce prevede ACORDUL de creare a Coaliției Social-Democrate pentru Moldova, semnat astăzi de către deputații PSRM și cei ai PD

Chiar dacă Andrian Candu este finul lui Vlad Plahotniuc, liderul „Antimafie” crede că acesta nu ar fi „descendentul” fostului lider al PD.

Citește și: Dedesubturile alianței dintre PSRM – PD: „Pentru fidelidate vor fi răsplătiţi. Cum? Cu funcţia de PRIM-MINISTRU. După prezidenţiale”

„Ați văzut cât de vocal a devenit Diacov, care anterior tăcea de frica lui Plahotniuc? El acum dă sfaturi. Nici nu știi că devine președintele Parlamentului”, a adăugat Mocanu.

Cei vizați de Mocanu nu au comentat, deocamdată, declarațiile acestuia.

Și fostul președinte al R. Moldova, Vladimir Voronin, pare să împărtățească aceeași părere cu Mocanu.

„Prin sursele media a trecut așa o veste care nu prea a fost răspândită, că Pavel Filip și Dumitru Diacov, nu știu cu ce ocazie, să ne prefacem că nu știm, au vizitat Miami. Ce indicații au primit în Miami, ce trebuie să facă și de ce fac acest lucru, acest nod va fi dezlegat și vom afla multe lucruri. Cu orice preț vor să se mențină la guvernare personaje de tipul lui Dumitru Diacov. El va merge la orice combinație, cu oricine, numai să se păstreze acolo unde este și ca Dumiitru Diacov sunt toți acolo. Grămadă peste grămadă fără niciun principiu”, a declarat Vladimir Voronin ieri-seara, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la postul de televiziune Jurnal TV.

De menționat că PSRM și PD au format Coaliția Social-Democrată pentru Moldova și și-au împărțit portofoliile în Guvernul Chicu. Conducerea PD afirmă că în toamnă, după alegerile prezidențiale, formațiunea ar putea prelua funcția de premier sau cea de spicher. Asta se va întâmpla, dacă candidatul socialiștilor va câștiga alegerile prezidențiale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md