14:17:22 28.03.2024
Stiri

Patronul lui Chelsea ajută direct în lupta împotriva coronaviruslui

Sport 19.03.2020 13:20 Vizualizări1484 Autor: Ziarul National
Patronul lui Chelsea ajută direct în lupta împotriva coronaviruslui


Roman Abramovici (53 de ani), patronul lui Chelsea, va pune la dispoziția medicilor care lucrează în Londra hotelul Millenium, acesta se află chiar lângă stadionul Stamford Bridge. Camerele din hotelul deținut de miliardarul rus vor fi oferite medicilor din spitalele situate în nord-vestul Londrei. Astfel mulți dintre ei nu vor mai trebui să facă naveta până la locuințele lor. În caz că va fi nevoie, hotelul va fi pus și la dispoziția personalului din spitale situate în alte districte.

Toate costurile aferente cazării medicilor vor fi suportate de Abramovici. De altfel, în incinta hotelului nu vor fi acceptați medici care prezintă simptome ale coronavirusului.

„Chelsea se alătură în lupta contra pandemiei de coronavirus, astfel Ministerul Național de Sănătate (NHS) a acceptat propunerea clbuului nostru de a pune la hotelul Millennium steff-ului medical.

Inițiativa a venit din parte finanțatorului Roman Abramovici și, după ce președintele Bruce Buck i-a contactat pe cei de la NHS, s-a luat decizia ca medicii să primească cazare gratuită în hotelul de lângă Stamford Bridge.

Domnul Abremovici va suporta toate costurile aferente cazării medicilor.

Camerele hotelului vor fi puse la dispoziția medicilor care lucrează în nord-vestul Londrei, însă, la cerere, acestea vor putea găzdui și staff-ul spitalelor din alte districte.

Medicii care prezintă simptome ale coronavirusului nu vor fi accepteți în hotel”, se arată în comunicatul emis pe site-ul lui Chelsea.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md