13:47:26 25.04.2024
Stiri

Care este ținuta perfectă pentru o noapte de poker la cazino?

Știri 19.03.2020 19:12 Vizualizări3693 Autor: Ziarul National
Care este ținuta perfectă pentru o noapte de poker la cazino?


Crezi că starea ta de spirit influențează câștigul? Cu siguranță da! Află din articolul următor câteva ponturi utile pentru a aduce norocul de partea ta.

Ținuta perfecta la cazino

Mulți jucători preferă jocurile de noroc online, mai ales jocuri poker cu 5 cărți, vezi mai multe informații despre jocurile online pe Cazinouri.Info pentru a alege jocurile potrivite pentru tine.

Alții, preferă sălile clasice și foarte mulți dintre ei se întreabă ce să poarte, care este ținuta perfectă pentru o noapte de poker la cazino?

De regulă, în cazino se poartă haine elegante și chiar ținute demne de covorul roșu, indiferent de vârstă, în special în locațiile exclusiviste. Ca să te simți cu adevărat remarcabil, asigură-te că ești îmbrăcat corespunzător.

În cele mai exclusiviste locații și în special jucătorii de ocazie, cei hotărâți să se distreze și să aibă parte de o seară memorabilă, aleg să îmbrace ținute prețioase, cum ar fi smocking pentru domni și rochii cu spatele gol pentru doamne și domnișoare.

Stilul formal și cel semiformal sunt printre cele mai întâlnite în cazinouri, așadar dacă nu ai mai fost în locația respectivă și nu știi ce se poartă de obicei acolo, mizează pe piesele clasice, atemporale.

O noapte de poker la casino

Pentru femei, o rochie elegantă de culoare neagră accesorizată cu roșu sau auriu – culorile prosperității și ale norocului și neapărat o pereche de pantofi cu toc, iar pentru bărbați, un costum elegant care să îi pună în valoare.

Contează foarte mult să ai o ținută comodă în primul rând, pentru că va trebui să te așezi, iar hainele nu ar trebui să te incomodeze, însă trebuie să respecți anumite lucruri, indiferent de sex sau vârstă: nu alege pantofi sport, pantaloni sau tricouri cu mâneci scurte și asigură-te că hainele tale sunt curate, neșifonate.

Indiferent că ești femeie sau bărbat, asigură-te că nu te îmbraci ostentativ sau vulgar, decât doar dacă există o tematică specială pentru acel cazino sau pentru acea seară.

Unii pur și simplu simt care e ziua lor norocoasă, alții au talismane pe care le poartă la ei pentru a atrage banii, cred în vise premonitorii sau în horoscop. Fiecare jucător e diferit și ține cont de anumite lucruri valoroase pentru ei.

Norocul le surâde celor care au încredere în ei, celor care se focusează să atragă banii și pe care nu îi distrage nimic din exterior, așadar un aspect impecabil, îți va mări șansele considerabil.Dacă simți că stima de sine nu este chiar la nivelul la care ți-ai dori, există mai multe trucuri pe care te poți baza pentru un boost de încredere.

Starea ta de spirit poate fi influențată și de culoarea pe care alegi să o porți într-o anumită zi sau de culoarea potrivită semnului tău zodiacal, astfel încât vei avea siguranța că totul merge perfect! De exemplu, berbecilor le poartă noroc culorile calde: roșu, galben și portocaliu, taurilor roz, verde sau albastru, leilor auriul și galbenul,capricornii negru și albastru închis, iar peștilor albastrul și violetul. Folosește măcar un accesoriu în culoarea ta norocoasă atunci când decizi să petreci o seară memorabilă în cazino.

Dacă nu ești neapărat o persoană superstițioasă și îți place să ții cont de tendințe, află că anul 2020 aduce în prima linie culorile vibrante și vesele, care fac casă bună cu norocul: roșu scarlet, albastru denim, roz coral, galben șofran și verde biscay, sunt culorile vedetă ale acestui an.

Felul în care te îmbraci, ține în primul rând de auto-respect, foarte important pentru modul în care te prezinți în societate și pentru prima impresie pe care o lași, dar mai mult decât asta, poți dubla modul în care arăți printr-o atitudine sigură și încrezătoare. Acestea se potențează, iar rezultatul nu poate fi decât pozitiv, generator de abundență!

Experții în dezvoltare personală și cei care au studiat și aplicat cu succes legile atragerii banilor, ne sfătuiesc să ne îmbrăcăm și să ne comportăm în concordanță cu ceea ce visăm să fim, cu statutul pe care ni-l dorim – chiar dacă în acest moment poziția socială sau financiară nu este satisfăcătoare.

Fii convins și ai încredere că vei câștiga, vizualizează în detaliu cum vei folosi banii câștigați, nu te îndoi nici o clipă de șansa ta –aceste lucruri îți vor spori încrederea și te vor apropia de potul cel mare.

Dacă ai în șifonier o ținută care simți că îți poartă noroc, sau cea cu care ai câștigat data trecută – nu ezita să o porți. Asigură-te că te simți fantastic și norocul nu te va ocoli!


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md