VIDEO//Aflat la Bălți, Igor Dodon a refuzat să discute cu primarul Renato Usatîi și l-a amenințat pe viceprimarul N.Grigorișin: “Nu ești pragmatic. Să vezi ce-o să pățești!”

by D M
Distribuiti mai departe...

Aflat într-o vizită la Bălți, șeful statului, Igor Dodon a refuzat să discute despre problemele municipiului cu primarul, Renato Usatîi, care a participat la întâlnirea cu președintele țării prin Skype, având în vedere că este în carantină după o vizită în Marea Britanie, țară afectată de COVID-19. Despre aceasta a comunicat viceprimarul Nicolai Grigorișin la o conferință de presă, organizată după întrevederea cu Dodon.

Renato Usatîi nu a ascuns că se află în carantină, iar participarea sa fizică ar fi fost ilegală, prin urmare a ales să-i dea întrebări președintelui prin Skype. Primarul a încercat foarte civilizat să pună întrebări președintelui țării. Acesta din urmă însă a spus: “Nu-mi este clar cu cine discut”. Dodon fugea de întrebări și s-a concentrat pe doar două subiecte, convenabile lui, ceea ce m-a făcut să cred, așa cum am spus și la începutul conferinței, că și-a început campania electorală. El a spus că va decide până la sfârșitul zilei sau în timpul apropiat câți bani va oferi suplimentar pentru reparația drumurilor. De când se ocupă șeful statului cu împărțitul banilor. Acest lucru intră în atribuțiile Guvernului. Eu așa știu”, a spus revoltat Grigorișin. 

Am insistat să rămână la Bălți banii care se adună în Fondul Rutier și cei din impozite. Dar, se pare că întâlnirea nu a decurs așa cum și-a planificat-o Igor Nicolaevici. A decis să încheie discuțiile înainte de vreme. Probabil, întâlnirea nu a decurs conform scenariului. S-a ridicat și mi-a cerut să-l conduc”, a spus Grigorișin și a adăugat că pe scări L-A AMENINȚAT. 

“Am ieșit pe ușă și mergând pe culoar, președintele mi-a spus că “nu sunt pragmatic”. Șocat, l-am întrebat ce a spus, la care el mi-a spus: “Tu nu ești pragmatic” și coborând scările mi-a zis: “Să vezi ce-o să ți se întâmple acum”, a mărturisit Grigorișin.

“Dar, ce-o să mi se întâmple? Mă ameninți din nou, așa cum s-a întâmplat în timpul regimului lui Plahotniuc? Vreți să mă distrugi pe mine și pe Renato Usatîi? Vreți să mă distrugeți pe mine și pe familia mea? I-am spus că nu sunt politician, ci un om care se ocupă de gospodărie. Mă ocup de problemele orașului. Pentru mine, locuitorii și ceea ce se întâmplă în oraș sunt importante. Familia mea și cu mine am trecut prin 17 percheziții. Am fost cercetați într-o mulțime de dosare penale, în care figurau soția și soacra mea. Copilul meu plângea când mi-au dat năvală în casă pentru percheziții. Atunci, Plahotniuc nu a reușit să mă distrugă pe mine și nici pe Renato Usatîi. Nu o să ne distrugeți nici acum. Ajunge să ne amenințați. Vrem doar să lucrăm pentru bunăstarea țării și a municipiului nostru”, a subliniat revoltat Grigorișin.

La finalul conferinței de presă, el a menționat: „Nu dă Doamne, Igor Nicolaevici, să se întâmple ceva cu mine și cu familia mea pentru că în caz de ceva, toată lumea o să știe că mi se trage de la Dvs”, a spus Grigorișin.

Результаты встречи Николая Григоришина с Игорем Додоном

Результаты встречи Николая Григоришина с Игорем Додоном

Опубликовано Усатыем Ренато-Renato Usatii Четверг, 19 марта 2020 г.

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.