(video) Vizionare plăcută! Cinci desene animate din 2019 pe care merită să le vizionezi

b924d3e35d8675ac598b8cd630ad544f

Pentru că e declarată situație de urgență pe întreg teritoriul țării și trebuie să stați în casă echipa #diez vă recomandă câteva desene animate, produse în 2019, care merită vizionate. Lista a fost realizată conform părerilor membrilor echipei noastre și nu reprezintă părerile unor specialiști în domeniu.

Vezi mai jos lista. Vizionare plăcută!

# Povestea Jucăriilor 4

„Toy Story 4” ne prezintă o nouă jucărie pe nume Forky, care se alătură lui Woody și Buzz Lightyear. Împreună, gașca pornește într-o nouă aventură ce dezvăluie cât de mare poate fi lumea pentru o jucărie.

# Cum să-ți dresezi dragonul 3

DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag. Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Bine ați venit la cel mai uimitor capitol al uneia din cele mai îndrăgite francize din istoria filmului – Cum să-ți dresezi dragonul 3.

# Spioni deghizați

Super spionul Lance Sterling și omul de știință Walter Beckett sunt caractere total opuse. Lance este șarmant, suav și degajat. Walter este diferit, însă ceea ce îi lipsește în aptitudinile sociale compensează prin invențiile istețe, creând gadgeturi uimitoare pe care Lance le folosește în misiunile sale secrete. Dar când evenimentele iau o întorsătură neașteptată, Walter și Lance trebuie să se bazeze dintr-o dată unul pe celălalt, într-un mod cu totul nou. Și dacă acest cuplu ieșit din comun nu va învăța să lucreze ca o echipă, întreaga lume va fi în primejdie.

# YETI – Omul zăpezii

Yeti s-a rătăcit prin lumea noastră, și are nevoie de ajutor ca să se poată întoarce în lumea lui magică.

# Regatul de gheață II

Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-si salva regatul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente