Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu: Avem 76 de cazuri suspecte cu Covid-19, dintre care 14 sunt copiii

Ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu a anunțat astăzi, în cadrul briefingului de presă, că la moment sunt înregistrate 76 de cazuri suspecte cu Covid-19, dintre care 14 sunt copii.

În acest context, ministra a insistat ca oamenii să nu părăsească domiciliul.

„În aceste zile mulți s-au soldarizat să întreprindă acțiuni concrete pentru R.M și pentru poporul Republicii Moldova, dar putem contribui real prin conștiintizare și prin responsabilizare individual. Ascultați sfaturile recomandate de medici”, a spus Viorica Dumbrăveanu.

Primul deces de coronavirus a fost înregistrat în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de către Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Pană astăzi, au fost confirmate 30 de cazuri cu Covid-19. Ieri, a fost confirmat doar un singur caz.

Parlamentul a instituit stare de urgență în Republica Moldova, pentru următoarele 60 de zile, adică din 17 martie 2020 și până în 15 mai 2020. Mai multe măsuri prevăzute în decizia Parlamentului au fost deja adoptate, cum ar fi restricționarea circulației, regim special de intrare-ieșire în țară, dar și a unui regim special de circulație în interiorul țării, introducerea măsurilor de carantină, interzicerea manifestațiilor publice.


Pub