Incendiu în sectorul Ciocana al capitalei. Un bărbat de 70 de ani, salvat de pompieri după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări

Un bărbat de 70 de ani a fost salvat de pompieri după ce în apartamentul său a izbucnit un incendiu în seara zilei de ieri, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență într-un comunicat de presă.

Foto: IGSU

„În seara zilei de 17 martie un incendiu a izbucnit într-un apartament de pe strada Milescu Spătaru din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:45” se arată în comunicat.

Potrivit primelor informații, flăcările au izbucnit într-o odaie a apartamentului în care se afla bărbatul în vârstă de 70 de ani.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care a reușit să salveze locatarul apartamentului. Acesta s-a ales cu o intoxicație ușoară cu produsele arderii, fiind preluat de o echipă de medici a Serviciului de Asistență Medicală Urgentă.

Pompierii au reușit localizarea arderii fără ca aceasta să se răspândească. În urma incendiului au fost afectate bunurile materiale din interiorul unei singure odăi.

Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit IGSU pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 76 situații de risc.


Pub