(video) Premieră mondială: Noua, a patra generaţie KIA Sorento – toate detaliile

Noul KIA Sorento este dezvăluit pentru prima dată astăzi în premieră europeană şi în toate detaliile, după ce acum câteva ore a fost arătat în patrie, ca urmare a anulării Salonului Auto de la Geneva. Puternică, avansată și versatilă, a patra generație a SUV-ului de top din gama KIA este proiectată și concepută pentru a răspunde oricărei provocări.

Foto: autoblog.md

Ridicând standardele în clasa medie a SUV-urilor pentru spațiu, eficiență și calitate, noul Sorento se află în centrul liniei globale de modele SUV KIA, care include, de asemenea, modelele Seltos, Stonic, Telluride și Sportage.

„Evoluția modelului Sorento în ultimii 18 ani rezonează cu brandul KIA ca întreg. În timp ce modelul a fost inițial lansat în 2002 ca un automobil utilitar de teren, cea de a patra generație s-a transformat în ceva mult mai atractiv. Este un model important pentru KIA, mai ales acum că reprezintă, de asemenea, prima utilizare a electrificării pentru „nava-amiral” SUV”, a declarat Emilio Herrera, CEO al KIA Motors Europe. Citește articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub