Cum alegi lungimea rochiei?

Atunci când vine vorba despre articole de vestimentație pentru femei, cu toții suntem conștienți de faptul că rochia este cea mai îndrăgită de către doamne și domnișoare.

De ce? Pentru că rochia ajută o femeie să aibă o mai mare încredere în propriile calități, o ajută să se simtă mai atrăgătoare și mai sexy, o ajută să simtă că poate cuceri lumea.

Când este necesar să își aleagă o rochie de pe Neer.ro, femeile țin cont de diferite detalii, cum ar fi croiala acesteia, materialul din care rochia este croită, culoarea rochiei, prețul acesteia, și nu în ultimul rând, lungimea rochiei.

Există situații în care se recomandă purtarea unei rochii lungi, dar există și situații în care, de preferat este ca doamnele și domnișoarele să poarte rochii scurte. Vom aborda acest subiect în continuare, și vom vedea cum se alege lungimea rochiei.

Lungimea rochiei pentru femeile mici de statură

În cazul în care ești o femeie mică de statură, și mai ai și câteva kilograme în plus, atunci în mod evident va fi indicat să porți o rochie mini, alături de o pereche de pantofi cu toc. Să nu alegi modele mulate, pentru că acestea te vor scoate în evidență, însă într-un mod neplăcut.

Daca însă ești mică de statură dar slabuță, o rochie mini ți se va potrivi de minune și cu încălțămintea joasă. Vei putea purta atât rochii evazate, cât și rochii mulate.

Lungimea rochiei pentru femei înalte

Femeile înalte care au câteva kilograme în plus pot opta pentru orice tip de încălțaminte, dar este foarte important să fie atente la accesorizare. În cazul în care ești înaltă și ai câteva kilograme în plus, este indicat să eviți rochiile scurte mulate.

Poți însă să optezi pentru cele clos sau drepte, și poți să adaugi un cardigan și o curea în talie, astfel încât să îți definești ținuta. Dacă în schimb, esti înaltă și slabă, atunci te poți considera o femeie norocoasă, dat fiind faptul că orice model de rochie mini ți se va potrivi.

Rochia mini este deosebit de populară și mereu se află în trend, indiferent de sezon, așa că poți alege să porți o asemenea rochie oricând, cu încredere. Se poate spune că o astfel de rochie, este achiziția ideală mai ales pentru sezonul de vară, atunci când vei putea alege să porti diferite modele colorate, cu imprimeuri florale sau chiar modele cu imprimeuri etnice.

Rochia midi

În ceea ce privește rochia care are tivul până deasupra genunchiului, este important să știi că aceasta se va asorta perfect cu o pereche de pantofi cu toc, fie el mai înalt sau mai puțin înalt.

În cazul în care vei alege o asemenea rochie și o pereche de pantofi cu toc, încălțămintea îi va oferi ținutei un plus de feminitate.

Acestea sunt așadar câteva detalii pe care trebuie să le cunoști în ceea ce privește lungimea rochiei. Cu siguranță însă, trebuie să ții cont și de celelalte detalii amintite în acest articol, pentru a face alegerea potrivită.

P.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.