04:58:53 19.04.2024
Stiri

Turneul de la Roland Garros a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus! Care sunt noile date ale competiţiei

Sport 18.03.2020 07:30 Vizualizări1677 Autor: Ziarul National
Turneul de la Roland Garros a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus! Care sunt noile date ale competiţiei


Roland Garros 2020 nu va mai lua start conform programului stabilit iniţial, pe 25 mai. Turneul de Grand Slam de la Paris a fost mutat pentru finalul lunii septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus care a lovit puternic Europa în această perioadă.

Astfel, competiţia va lua startul pe 20 septembrie, la doar o săptămână după încheierea US Open 2020, care reprezenta, în mod tradiţional, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Finala de pe tabloul masculin de la Roland Garros se va disputa pe 4 octombrie, iar cea de la feminin cu o zi mai devreme.

Se anunţă astfel un program foarte încărcat pentru Simona Halep, care va merge în luna august la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar apoi are programate cele două turnee de Grand Slam, US Open şi Roland Garros. Astfel, următorul turneu major din tenis este Wimbledon, care va avea loc în perioada 29 iunie – 12 iulie.

„Deşi este imposibil să facem o predicţie în legătură cu situaţia pe care o vom înfrunta în luna mai, dar în aceste condiţii de carantină ar fi fost imposibil să continuăm cu organizarea competiţiei, astfel că nu putem organiza turneul la data la care era stabilit anterior”, se arată într-un comunicat oferit de oficialii competiţiei, transmite prosport.ro.

Mai multe competiţii au fost deja anulate din cauza pandemiei de coronavirus, printre care şi turneele de la Indian Wells şi Miami. În ceea ce priveşte sezonul de zgură, doar două competiţii rămân sub semnul întrebării. Este vorba de turneele de la Roma şi de la Madrid. Probabil că şi acestea vor fi reprogramate.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md