19:58:10 25.04.2024
Stiri

Ala Nemerenco: „Urmăresc cum s-a transformat LUPTA cu coronavirusul în R. Moldova într-o campanie... de hrănit doctorii și de strângere de fonduri de către Guvern...”

Social 18.03.2020 14:21 Vizualizări10243 Autor: Ziarul National
Ala Nemerenco: „Urmăresc cum s-a transformat LUPTA cu coronavirusul în R. Moldova într-o campanie... de hrănit doctorii și de strângere de fonduri de către Guvern...”


Fosta ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco, critică din nou guvernarea pentru măsurile întreprinse împotriva răspândirii temutului coronavirus de tip nou.

Aceasta menționează că lupta împotriva coronavirusului nu înseamnă ca medicii să fie hrăniți prin intermediul unor campanii, dar să li se ofere salarii bune.

„Mdaa... urmăresc cum s-a transformat lupta cu coronavirusul în R. Moldova într-o campanie... de hrănit doctorii (în loc să platească statul efortul și riscul personalului, menținându-i demnitatea), strângere de fonduri de către Guvern (în loc să acopere pierderile economice ale multora), cuvântari patetice de la tribuna Parlamentului, cu declarații de dragoste față de medici. Declarații din partea celor care au condus țara și nu au făcut nimic, decât să-i țină pe salarii mizere de 5-6 mii de lei, în timp ce ei se scaldă în milioane.

Campanii de solidarizare cu unii și ură față de alții. Și mă gândesc - ce e greșit oare în ADN nostru național? Coronavirușii vin și trec, dar cu restul cum?”, se întreabă fosta ministră.

CITIȚI și VIDEO // PRIMUL DECES de COVID-19, înregistrat în R. Moldova: Femeia a stat acasă, în Bălceana, o săptămână până a fi internată la spital


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md