11:47:47 28.03.2024
Stiri

DOC // Dodon a mai făcut doi GENERALI: „Țara arde, iar Dodon împarte steluțe de general”

Politică 18.03.2020 17:00 Vizualizări18863 Autor: Ziarul National
DOC // Dodon a mai făcut doi GENERALI: „Țara arde, iar Dodon împarte steluțe de general” sis.md


Președintele Igor Dodon le-a conferit directorului Centrului Național Anticorupție, Ruslan Flocea, și directorului Serviciului de Informații și Securitate, Alexandr Esaulenco, grade de general-maior.

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, susține că și Artur Gumeniuc, directorul adjunct al SIS, ar fi primit gradul de general-maior.

„Țara arde, iar Dodon împarte steluțe de general lui Ruslan Flocea - director CNA, fost șef al aparatului prezidențial. În loc să caute resurse financiare pentru a ajuta cetățenii în aceste momente grele când unii își pierd sursele de existență și nu vor avea cu ce plăti cumpărăturile, el îi mărește salariul lui Flocea. Pentru ce merite? Avem reușite mari în combaterea corupției? Câte persoane influente au fost condamnate pentru corupție? Din păcate, CNA a urmărit doar polițiști, profesori și medici, care se jertfesc acum pentru noi, în timp ce dl Flocea este avansat în grad”, a comentat vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi.

CITIȚi și Dodon i-a acordat titlul de GENERAL DE DIVIZIE ex-ministrului Apărăii, Victor Gaiciuc, cel care aducea ELOGII separatiștilor din Donbas. Efectivul unei DIVIZII variază între 10.000 - 30.000 de militari, mult peste ce are acum R. Moldova

De menționat că ieri Igor Dodon i-a acordat gradul de general de divizie fostului ministru al Apărării, Victor Gaiciuc. De asemenea, prin semnătura lui Dodon au mai devenit generali directorul Serviciului de Pază și Protecție de Stat, Iaroslav Martin (48 de ani), dar și adjunctul acestuia, fostul deputat socialist Petru Corduneanu (57 de ani), ambii colonei și cu școli „speciale” absolvite în Federația Rusă.

CITIȚI și Republica GENERALILOR. Câți generali a „uns” Timofti

De asemenea, Dodon i-ar fi acordat gradul de general actualului ministru al Afacerilor Interne, Pavel Voicu (47 de ani), dar și șefului Poliției de Frontieră, Corneliu Groza (46 de ani).


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md