Voronin: Dodon – un hibrid artificial

by D M
Distribuiti mai departe...

Fostul președinte al R. Moldova, Vladimir Voronin, îl compară pe Igor Dodon cu un hibrid artificial. Asta după ce de-a lungul timpului Dodon a fost criticat pentru faptul încearcă să copieze maniera de a conduce a lui Voronin și încercarea de a face jocuri ca Plahotniuc.

Hibridurile nu au o protecție vegetativă fundamentală. El dacă-i hibrid e artifial, nu ține mult și nu are succes”, a declarat Voronin în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la JurnalTV.

Fostul președinte al Moldovei a ținut să compare actuala alianță dintre PSRM și PD cu rezultatul unei altoiri dintre narciși și tradafiri, scrie Deschide.md

„Când faci altoirea de la macieș la trandafir, trandafirul se primește foarte frumos, dar nu la fiecare se primește trandafir, se primește ceea ce vedem noi în realitate, la acei care acuma se socot narciși și trandafiri la guvernare”,a mai spus fostul președinte.

La aceeași emisiune, Voronin a spus ca Dodon este promovat la greu de postul public de televiziune, întreținut din banii cetățenilor, iar acum, în perioada pandemiei de coronavirus, apare de 6 ori într-un singur buletin de știri.

„El apare alături de ministrul sănătății, ca el știe ce trebuie să facă, că el așa…băi cine ești tu! Este ministrul sănătății…specialiștii ar trebui să iasă să spună ce trebuie de făcut, de unde știe dodon ce trebuie de făcut”, a menționat Voronin.

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.