ZEL Bălți va dona 200 000 de lei primăriei municipiului pentru lupta împotriva virusului COVID-19

Balti_forum_dnestra_com

Zona Economică Liberă va contribui cu 200 000 de lei pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19. Despre acest lucru a declarat primarul Renato Usatîi după ce a avut o discuție cu directorul întreprinderii, Marin Ciobanu.

„Cu câteva ore în urmă am discutat cu directorul Zonei Economice Libere Bălți, Marin Ciobanu, și am hotărât să deschidem un cont bancar unde vom colecta bani. El mi-a spus că este gata să aloce în acest fond 200 000 de lei pentru achiziția dezinfectanților și pentru alte lucruri necesare. Așa că primii bani care vor fi alocați în acest fond vor fi 200 000 de lei din banii mei și tot atâția din partea ZEL Bălți. Îi mulțumesc enorm de mult domnului Marin Ciobanu pentru acest gest, deși la Bălți, deocamdată, nu a fost înregistrat niciun caz de infectare, dar banii se cheltuiesc pentru dezinfectarea străzilor, trotuarelor, complexelor de joacă pentru copii”, a declarat Renato Usatîi.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente