/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

O companie de microfinanțare a donat 100 000 lei Spitalului Republican pentru lupta cu COVID-19

missing
18 martie 2020, ora 13:01

O comanie de microfinanțare a decis să doneze Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” 100 000 lei pentru susținerea cadrelor medicale care luptă cu COVID-19 și a pacienților infectați cu acest virus, internați în instituția medicală.

„Republica Moldova, ca și alte țări ale lumii, trece printr-o perioadă dificilă și anume lupta contra virusului COVID-19. Este poate testul solidarității, al responsabilității și al consolidării pentru fiecare dintre noi. Ne exprimăm în mod special recunoșțința față de cadrele medicale, care acum sunt cele care țin piept, zi și noapte, pandemiei care a afectat și țara noastră”, a declarat Lilian Guzun, reprezentantul companiei.

De asemenea, compania și-a anunțat clienții că va accepta achitarea în tranșe mai mici sau cu întârziere a plăților pentru credite.

„Am decis să oferim sprijin maxim în plină pandemie de COVID-19. Îndemnăm persoanele care întâmpină dificultăți  în  rambursarea  creditelor să  achite  în  limita   posibilităților,  pentru   a-și   păstra stabilitatea financiară și siguranța în ziua de mâine”, a precizat Lilian Guzun.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram