/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un bărbat din satul Purcari, condamnat la 22 de ani de închisoare pentru dublu omor

missing
18 martie 2020, ora 13:02

Un bărbat din satul Purcari, raionul Ștefan Vodă, a fost condamnat la 22 de ani și șase luni de închisoare pentru un dublu omor, iar consăteanul acestuia – la trei ani de închisoare pentru favorizarea infracțiunii. Verdictele au fost dictate după ce Procuratura raionului Ștefan Vodă le-a demonstrat vina.

Potrivit Procuraturii Generale (PG), prima crimă a avut loc în luna august 2018. Cei doi inculpați, împreună cu un alt consătean, au consumat alcool în gospodăria unuia dintre aceștia. După o ceartă iscată, unul dintre indivizi, l-a luat la pumni pe musafir, după care l-a înjunghiat mortal cu un cuțit de bucătărie.

Pentru a ascunde urmele crimei, inculpatul l-a rugat pe celălalt musafir să-l ajute să ascundă cadavrul. Acționând de comun acord, cei doi au legat corpul neînsuflețit al victimei cu o sârmă și l-au îngropat în grădina din spatele casei.

Peste aproximativ un an, istoria s-a repetat, însă de această dată victimă a acțiunilor criminale ale inculpatului a devenit chiar tatăl celui care l-a ajutat anterior să ascundă urmele crimei și să tăinuiască primul omor.

Astfel, după o beție la domiciliul inculpatului, victima a fost înjunghiată mortal, cadavrul acesteia, la fel fiind legat cu o sârmă și îngropat în grădina casei.

Totul a ieșit la iveală în septembrie 2019, când celălalt inculpat s-a adresat la poliție pentru a-i fi găsit tatăl, care era de negăsit mai bine de o lună.

Cadavrul tatălui acestuia a fost găsit îngropat în grădina consăteanului, tot atunci fiind descoperit și cadavrul primului bărbat ucis, pe care chiar el l-a ajutat să-l ascundă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram