/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Oamenii legii au împărțit amenzi de circa 800 de mii de lei pentru nerespectarea regimului de carantină

missing
18 martie 2020, ora 15:06

Oamenii legii au împărțit amenzi de circa 800 de mii de lei, din momentul aprobării hotărărilor Comisiei pentru Situații de Urgență, pentru nerespectarea regimului de carantină și riscului de infecție cu coronavirus. Poliția anunță că au fost întocmite 38 de procese verbale. În 33 dintre cazuri, sunt vizați agenții economici care nu s-au conformat cerințelor impuse hotărârile Comisiei.

În alte 5 procese verbale sunt vizat persoane fizice care nu au respectat măsurile de prevenire a coronavirusului.

Ministerul de Interne amintește că polițiștii și carabinierii vor continua să patruleze și să monitorizeze spațiile publice și persoanele care se află în autoizolare și carantină. De asemenea, oamenii legii vor informa cetățenii despre riscurile infecției cu Covid – 19, despre măsurile recomandate de autorități și riscurile la care sunt supuși dacă nu le respectă. 

Va fi verificată, în continuare, și activitatea agenților economici, pentru a nu permite ca aceștia să să încalce măsurile aprobate de Guvern și va împărți în continuare amenzi.

Supuse monitorizării vor continua să fie și unitățile de transport public. Poliția promite să verifice și în continuare dacă se respectă sau nu restricționarea numărului de persoane transportate. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram