‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPrimele camioane blocate la hotarul cu Slovenia au pornit spre Moldova

Primele camioane blocate la hotarul cu Slovenia au pornit spre Moldova

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Urmare a demersurilor misiunilor diplomatice și consulare ale Republicii Moldova din Budapesta și Padova, primul convoi de camioane din cele blocate au traversat hotarul Sloveniei și se îndreaptă spre Republica Moldova.

Mai multe camioane din Republica Moldova au rămas blocate la hotarul Sloveniei, transmite IPN. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene menționează că, a fost sesizat duminică, 15 martie, iar ca urmare au fost efectuate demersurile necesare pentru coordonarea aspectelor tehnice de tranzit al camioanelor pe tot traseul spre Republica Moldova.

Totodată, MAEIE atrage atenția asupra faptului că unele state aplică măsuri restrictive de călătorie, prin interzicerea accesului de intrare/ieșire din anumite zone, cât și prin închiderea unor puncte de trecere a frontierei sau instituirea unei perioade obligatorii de carantină.

Amintim că, anterior unele companii care comercializează produse de uz fitosanitar, îngrășăminte au comunicat că camioanele cu produse sunt blocate în vamă.

Foto simbol: news.postimees.ee

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›