Actualitate

Regimul marionetă din Transnistria a decretat STAREA DE URGENTA

Liderul de la Tiraspol a decretat stare de urgență în regiunea transnistreană, în legătură cu răspândirea infecției cu Covid-19. Cu toate acestea, informații oficiale despre eventuale cazuri suspecte sau confirmate, administrația din stânga Nistrului nu oferă, scrie unimedia.info.

Anunțul a fost făcut în această seară de către administrația de la Tiraspol. Liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, a semnat un decret prin care a emis stare de urgență în stânga Nistrului.

Documentul prevede, printre altele, să fie instalată carantina și să fie desfășurate ample măsuri de dezinfectare;

Să fie interzisă intrarea cetățenilor străini pe teritoriul regiunii, cu excepția diplomaților, membrilor organizațiilor internaționale.

Cetățenii sunt obligați să îndeplinească formulare speciale la ieșirea din regiune, iar cei reveniți, să stea în regim de autoizolare timp de 14 zile, sub monitorizarea medicilor.

Se interzic manifestațiile publice și se închid instituțiile din domeniul serviciilor, cum ar fi restaurantele, saloanele de frumusețe, centre de distracții, cinematografe, teatre.

Decretul va intra în vigoare în mai puțin de 6 ore, însă informații oficiale despre eventuali suspecți su infectați cu Covid-19 nu există.

Site-urile oficiale din stânga Nistrului publică doar numere de telefoane ale „liniilor fierbinți” la care oamenii se pot informa despre coronavirus. De asemenea, locuitorii regiunii sunt îndemnați să anunțe la linia fierbinte despre cetățeni reveniți din străinătate, suspectați de coronavirus și care nu respectă regimul de autoizolare.

n. red. – Conform unor informații neconfirmate oficial, în regiunea Transnistreană, virusul Covid-19 ar fi infectat un număr extrem de mare de oameni, dar autoritățile separatiste refuză să anunțe publicul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *