(video) GM anunţă despre noi baterii Ultium și o platformă flexibilă pentru a-și dezvolta rapid portofoliul de EV

Începând cu martie 2020, grupul american General Motors adună sute de angajați, dealeri, investitori, analiști, reprezentanți mass-media și responsabili de politici pentru a-şi împărtăși detaliile strategiei sale de creștere rapidă a vânzărilor vehiculelor electrice ale companiei (EV) în mod eficient și profitabil.

Foto: autoblog.md

Inima strategiei GM este un sistem de propulsie modular și o platformă EV extrem de flexibilă, de a treia generație, alimentată de baterii numite Ultium. Acestea vor permite companiei să satisfacă aproape fiecare client de pe piață astăzi, indiferent dacă caută un transport accesibil, o experiență de lux, o maşină de lucru sau una performantă.

„Echipa noastră a acceptat provocarea de a transforma dezvoltarea produsului la GM și de a poziționa compania noastră pentru un viitor complet electric. Ceea ce am făcut este să construim o strategie EV multi-brand, multi-segment, cu economii de scară care să rivalizeze cu activitățile noastre pe care le avem cu pickup-urile full-size, cu mult mai puțină complexitate și cu o mai mare flexibilitate”, a declarat Mary Barra, președinte și CEO al GM. Citește articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub