(video) Noul Skoda Superb Scout se bucură de popularitate. În Scandinavia e fiecare al 9-lea Superb comandat

SUPERB pentru orice ocazie: versiunea Scout a navei-amiral a mărcii Skoda s-a consacrat ca parte integrantă a gamei, deja de la lansarea sa în vara anului 2019.

Modelul combi multifuncțional și elegant s-a dovedit a fi deosebit de popular în țările nordice. În Suedia și Norvegia, unul din nouă automobile Superb comandate dispune de designul acesta robust, optimizat pentru aventurile în natură.

Foto: autoblog.md

Începând cu mijlocul anului 2019, Skoda oferă a treia generație a navei sale amiral și în versiunea robustă Scout. Este astfel prima generație Superb ce intră în familia de aventurieri. În acest fel, producătorul continuă tradiția familiei Scout, din care fac parte modelele enumerate anterior.

Superb Scout este disponibil exclusiv în versiunea Combi, cu accente de off-road implementate în design, plus calități excelente în off-road datorită optimizărilor aduse caroseriei și a sistemului de tracțiune integrală inclus în dotarea standard, precum și a Pachetului pentru drumuri grele, ce ridică garda la sol cu 15 mm și asigură protecția adițională a motorului și a elementelor trenului de rulare. Citește articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub