Un tânăr din Cimișlia, recent revenit de peste hotare, a dispărut fără urmă la începutul lunii martie

Un tânăr de 32 de ani, originar din raionul Cimișlia, este căutat cu disperare de familie, după ce a dispărut fără urmă pe data de 7 martie 2020. Potrivit poliței, acesta ar fi revenit recent din Marea Britanie.

Foto: IP Cimișlia

Familia sa a depus o cerere la Inspectoratul de Poliție Cimișlia la data de 7 martie 2020, pe faptul dispariției de la domiciliu a bărbatului pe nume Vadim Popovici. Informația a fost confirmată de ofițera de presă a IP Cimișlia, Cristina Vicol.

Acesta are vârsta de 32 ani, înălțimea 1,75, corpolență medie, ochi căprui și părul șaten. În ziua dispariției purta o maletă de culoare închisă, pulover de culoare albastră și pantaloni negri de tip sport.

Poliția a întreprins măsuri de investigare și a implicat atât angajații locali, cât și alte structuri de stat în scopul stabilirii locului aflării persoanei, pentru a descoperi adevăratul motiv al dispariției tânărului.

Vadim Popovici este căsătorit, are doi copii minori. El nu s-a remarcat cu comportament delicvent sau degradant.

Despre intenția de a pleca peste hotare nu cunoaște nimeni. De asemenea, se știe că acesta nu a părăsit hotarele Republicii Moldova, a precizat Cristina Vicol.

Persoanele care dețin informații despre acest bărbat, sunt rugate să apeleze la numărul unic de urgență 112


Pub