(video) „Am un mesaj pentru toți tații din lume, stați acasă cu mămicile și copiii.” Apelul comun al autorităților și personalităților

Dă dovadă de responsabilitate și STAI ACASĂ. Acesta este îndemnul primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, dar și a mai multor personalități, interpreți, prezentatori, actori și alte vedete, către cetățeni.

„Spune NU răspândirii virusului COVID-19”, este mesajul pe care îl transmite primarl capitalei, dar și mai mulți interpreți din Moldova, care s-au adresat către populație, prin intermediul unui spot video.

„Stați acasă, preveniți răspândirea Covid. Respectați distanța socială de cel puțin 1 metru, în cazul în care vă aflați. Doar prin unitate și eforturi comune, prin conștientizare și responsabilitate, prin grijă față de noi și oamenii din jurul nostru vom putea depăși cu bine această pandemie”, menționează Ion Ceban.

„Nu te costă nimic să fii responsabil. Dimpotrivă, iresponsabilitatea te poate costa sănătatea și viața”, a avertizat interpretul Serj Kuzenkoff.

Iar compozitorul Vasile Advahov, alături de familia sa, a mulțumit medicilor și tuturor celor care depun efort ca să fim cu toții în siguranță. Cele mai frumoase zile sunt cele alături de familie și copii. Eu am ales să stau acasă”.

„Citiți, studiați, petreceți timpul frumos în familie, nu la picnic, nu la mall-uri, nu la joacă”, a menționat interpreta Doinița Gherman.

„Am un mesaj pentru toți tații din lume, stați acasă cu mămicile și cu copiii”, a îndemnat mica interpretă Kamelia Melnic.

În Republica Moldova sunt, la ziua de astăzi - 17 martie 2020, 30 de persoane diagnosticate cu Covid-19.

Până acum, o persoană s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus, în timp ce o altă persoană testată pozitiv la coronavirus se află într-o stare gravă, iar medicii de la spitalul clinic Republican fac tot posibilul să îi salveze viața.


Pub